×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

خدا همين نزديكيست

هیچی دیگه

× ندارم
×

آدرس وبلاگ من

shogh.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/razi1390

?????? ???? ?????? ???? ???? ?????? ??? ??? ????? ??????

برادران کارامازوف

 برادران کارامازوف به روسی: Братья Карамазовы رمانی از داستایوفسکی نویسندهٔ شهیر روسی است.

برادران کارامازوف مشهورترین اثر داستایوسکی است که وی آن را در سال ۱۸۷۹ دو سال قبل از مرگ خویش به چاپ رساند و گویی این رمان قسمت اول از یک مجوعه سه گانه بوده است اما عمر نویسنده کفاف تکمیل دو اثر دیگر را نداده است.

داستان کتاب ماجرای خانوادهٔ عجیبی است و شرح نحوهٔ ارتباطی است که بین فئودور کارامازوف، پیرمرد فاسدالاخلاق و متمولی است که با سه پسرش به نام‌های میتیا، ایوان و آلیوشا و پسر حرامزاده‌اش به نام اسمردیاکوف وجود دارد .برادران کارامازوف رمانی فلسفی است که به طور عمیقی در حوزه ی الهیات و وجود خدا، اختیار و اخلاقیات می پردازد. از زمان انتشار این رمان توسط بسیاری از اندیشمندان و دانشمندان همانند آلبرت اینشتین، زیگموند فروید ، مارتین هایدگر ، کورت ونه گات, لودویگ ویتگنشتاین و پاپ بندیکت شانزدهم مورد تحسین قرار گرفته است و به عنوان یکی از بهترین اثرها در ادبیات شناخته شده است

هر چهار پسر از پدر متنفرند. میتیا افسر ستوان است و عصبی، متکبر، حساس، زودرنج و تهی از فکر است. او قلباً مرد شروری نیست و زود از عصبانیت‌های خود پشیمان می شود و دچار این حس می‌شود که ممکن است دیگران به وجود او نیازمند باشند و باید حس کمک به مردم را داشته باشد.

ایوان مرد تحصیل کرده‌ای است. وی سرد و بی‌اعتنا در زیر نقاب بدبینی، سکوت کرده است. او از ترس آن که رنج نبرد، منکر عشق خدا و عشق بندگان خدا است و از این عقیده خود دفاع می‌کند.

آلیوشا که می‌بایستی طبق طرح اولیه داستایوسکی، قهرمان رمان باشد در محضر پیر مردی روحانی به نام زویسم با تعالیم خشک و احساسات تند مذهبی پرورش یافته و بسیار متعصب است. موجودی است که نگهبان او لطف ناشی از صفا و سادگی او است. این پسر را شاید بتوان فردی بی‌زبان، محجوب یا حتی پخمه دانست.

بالاخره اسمردیاکوف عضوی فاسدالاخلاق، بدقلب و مبتلا به صرع است و پدرش اورا در خانه‌اش به عنوان نوکر نگهداشته است.

در این اثر محور اصلی داستان بر روی تشریح ارتباطات اشخاص با خودشان و جستجوی ایشان در پی تعدیل و موازنه دور می زند. این چهار فرزند که با همهٔ تضاد اخلاقی و رفتاری به نحو بهم وعجیب دور هم جمع شده‌اند، دائم در تلاش برای همزیستی مسالمت‌آمیز با یکدیگر هستند.

 

در این داستان کسی که بیش از همه با پدر مخالف است میتیا است، اما آن که با خونسردی نقشهٔ نابودی پدر را می‌کشد، ایوان است و آن که در صدد اجرای آن بر می آید، اسمردیاکوف است. با این وصف اوضاع و احوال به زیان میتیا تمام می‌شود و او است که توقیف می‌شود.

این رمان در ایران با ترجمه ی صالح حسینی در سال ۱۳۶۷ توسط انتشارات نیلوفر به چاپ رسیده است.

منبع:  www.wikipedia.org

همین دیگه

 

چهارشنبه 18 مهر 1391 - 9:59:41 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم
نظر ها

yag

yaghotsaeedy

http://yaghot.gegli.com

ارسال پيام

پنجشنبه 19 مهر 1391   5:57:56 PM

 خیلی جالب بود واسم 

من خیلی رمان دوست دارم و شما خیلی بود نوشته بودین 

ممنونم 

http://irajkhan404.gegli.com

ارسال پيام

پنجشنبه 19 مهر 1391   9:40:48 AM

درود به دوستان پیشنهاد میشود : محمود دولت ابادی نویسنده ، را در فیس بوک و لینکهای داده شده در ان بخوانند ، نویسنده بزرگ و هنرمند ایرانی کاندیدای جایزه ادبی 2012 بریتانیا شده است کلیدر و جای خالی سلوک دو اثر عالی از دهها اثرش را حتمن بخونید

http://irajkhan404.gegli.com

ارسال پيام

پنجشنبه 19 مهر 1391   1:36:08 AM

درود من این کتاب را خوندمش و دارمش هم اکنون ، برداشتهای مختلفی از این کتاب میباشد که در کنار اثار دیگرش معنی پیدا میکند ضمن اینکه تفسیر خلاصه رازی خانم و داریوش جان بجاست گفته شده که زیر بنای اثرات این کتاب منجر به انقلاب اکتبر شوروی شده است چون جامعه حاکم بر شوروی تزارها را تصویر کرده است ، کلیدر دولت ابادی وهم در کنار سایر اثار وی چنین مفهومی را دارد تشریح جامعه در غالب قهرمانان و ضد قهرمانان به همین دلیل محمود دولت ابادی را در غرب بعنوان داستایوفسکی ایرانی میشناسند که کتاب اخیرش در ایران اجازه چاپ نیافت و هفته قبل در المان منتشر شد که طرفدارانش صفی از خرید و امضاء دولت ابادی را در اخبار خارجی دیدم : دولت ابادی 15 سال تحقیق در خصوص کلیدر داشته است هم تاریخی و هم شواهد مستند هم گفتگو با وارثان شخصیتهای کتاب از جمله فریدون فرهی خواننده معروف قبل از 57 که فرزند صاحب پمپ بنزین سبزوار میباشد که پدرش در قالب روشنفکر مرفح چپی نقش داشته و براتعلی واقعن وجود داشته است که دولت ابادی به دقت با برداشت دیدگاهش از جامعه انروزگار صحنه ها را مانند یک کارگردان سینما مصور کرده است - سپاس از رازی جان : حیف که بزرگان وطن در وطن جایی ندارند و یا صدایی ندارند!؟

http://cardinal.gegli.com

ارسال پيام

چهارشنبه 18 مهر 1391   10:28:34 PM

برداشت من از این رمان میتونه این باشه که بالقوگی شرارت تو وجود هر انسانی هست.....خواه یک راهب (الکسی)خواه یک افسر(دیمیتری) و خواه یک روشنفکر(ایوان) و در این میان اسمردیاکوف ( بمعنای ابلیس)ابزار دست انسانه و در واقع داستایفسکی میخواد بگه شیطان مخلوق و زاده بعد شرارت انسانه و حتی برده که در قالب یه مستخدم پست خودشو نشون میده ....گرچه خود فئودور تخم این شرارت رو از لحظه اول درون این موجود کاشت اون لحظه که با لیسایوتای متعفن در آمیخت و بعد اون هم بچه رو تو باغ فئودور بدنیا  آوورد و خودش مرد....و با دید یه موجود بی ارزش این بچه بزرگ شد.....سراسر این رمان زیبا پره از نمایاندن لایه های مختلف شخصیتها و تعلیق های زیبا ......عاشق داستایوفسکی هستم از جنگ و صلحش تا آناکارنیناش

http://mry_hbp.gegli.com

ارسال پيام

چهارشنبه 18 مهر 1391   10:19:50 PM

آخرین مطالب


تعطیل است


زندگیه دیگه


نازی


هوا خوب است


زبان از یاد رفته


عنوان ندارد


یه کشور جدید کشف شده


سلامی دوباره


سلام


سلام


نمایش سایر مطالب قبلی
آمار وبلاگ

195757 بازدید

536 بازدید امروز

96 بازدید دیروز

1681 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements